Horní menu

Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Domů > Škola > Školní zpravodaj > Přednáška na téma Artikulátory a obličejové oblouky

Přednáška na téma Artikulátory a obličejové oblouky



Datum konání:
15.2.2018

Přednáška p. Michala Koudelky

Dne 15. února 2018 proběhla na naší škole poutavá odborná přednáška pro AZT 3. A a AZT 3. B na téma „Artikulátory a obličejový oblouk“.

Opět jsme u nás ve škole přivítali pana Michala Koudelku z firmy W&H ve spolupráci s firmou KAVO (výrobce artikulátorů), který tentokrát referoval o problematice celkových náhrad, registrace čelistních vztahů a práce s obličejovým obloukem.

Přednáška se setkala s kladným ohlasem všech žáků, o čemž mj. svědčí též příspěvek žákyně z AZT 3. B Kamily Vošvrdové (viz níže). Panu Michalu Koudelkovi patří velké poděkování, neboť pro naše žáky, popř. studenty, již  čtvrtým rokem pro naše studenty tyto přednášky připravuje. 

 Autor: Miroslava Hnízdilová

 

Přednáška na téma Artikulátory a obličejové oblouky

Jak nejspíše titulek odhaluje, přednáška pana Michala Koudelky byla určena spíše pro odborníky. Ano, i tak bychom mohly nazývat žáky 3. ročníků oboru Asistent zubního technika. Snad každý student, který seděl a poslouchal pana Koudelku, poznal, že je vysoce kvalifikovaný odborník a rozhodně svému řemeslu rozumí.

Nebyla to jen obyčejná přednáška, u které polovina posluchačů spí, a to jen díky spoustě nových informací a vtipnému přednesu. Tím si pan Koudelka získal pozornost obou tříd 3. ročníku Asistenta zubního technika. Své stávající znalosti jsme vylepšili a obohatily jsme se o informace nové. Pevně věřím, že tyto získané informace plně využijeme ve škole, na souvislé praxi i v budoucím zaměstnání.

Jménem tříd AZT 3. A a AZT 3. B bych chtěla poděkovat za pěknou přednášku. Těšíme se opět na další.  

Autor: Kamila Vošvrdová, AZT 3. B (upraveno dle PČP)

 

přednáška

Editor: Mgr. Hana Šťástková