Horní menu

Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Domů > Škola > Školní zpravodaj > Okresní kolo ve florbalu

Okresní kolo ve florbalu



Datum konání:
6.2.2018

Okresní kolo ve florbalu

 

Dne 6. 2. 2018 se naše škola VOŠZ a SŠZ v Ústí nad Labem zúčastnila okresního kola ve florbalu, které se konalo na SPŠ Výstupní 2. Naše družstvo bylo vylosováno do skupiny A, kam také patřily školy SPŠ Resslova, OA Pařížská a Gymnázium Jateční. Chlapci čelili výborným a těžkým soupeřům, se kterými jsme patřičně drželi krok. V prvním zápase chlapci porazili SPŠ Resslova 4:3, což byl veliký úspěch. Další zápas s Gymnáziem Jateční jsme dokonce vedli po prvním poločase, avšak v druhém poločase chlapci usnuli na vavřínech a prohráli. V dalším zápase se toto zklamání projevilo, když nás soupeř zaskočil rychlými góly v prvních pár minutách zápasu. Chlapci se však nevzdali a bojovali až do konce utkání, dokonce vstřelili 2 góly, avšak na vyrovnání to už bohužel nestačilo.

Celkově jsme skončili ve 3. skupině ze 4 družstev, a tudíž jsme nepostoupili do finále. Musím zdůraznit, že ačkoliv chlapci nebyli sehraní a neměli čas na patřičný a adekvátní trénink a přípravu, hodnotím jejich výkon velice kladně, jelikož s každým týmem, s nímž chlapci hráli, drželi krok. Zápasy tak byly vyrovnané.

Konkrétně musím pochválit a vyzdvihnout výkony hráčů: Freiberg Jan, Moucha Jakub, Gottfried Pavel, Srnka Filip, Pucarevič Adam. Tito hráči patřili mezi tahouny zápasů a dali soupeři většinu gólů.

Myslím si, že s patřičnou přípravou mají naši chlapci příští rok velikou šanci překvapit ostatní školy a umístit se na lepším místě.

 

Autor: Bc. Miroslav Rous