Horní menu

Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Domů > Škola > Škola v médiích > Věra Zemanová je Osobností roku 2017

Věra Zemanová je Osobností roku 2017



Datum konání:
19.3.2018

Ocenění pro Věru Zemanovou

Teplice - Teprve včera odpoledne převzala titul Osobnost roku 2017 Ústeckého kraje úspěšná judistka Věra Zemanová. Byl k tomu pádný důvod, na slavnostním večeru chyběla, protože reprezentovala Českou republiku v Jižní Koreji. 
Také teď ji čekají reprezentační povinnosti. Tento pátek odlétá do Portugalska, kde se účastní Evropského poháru, který je součástí světové tour. V nejbližší době pojede ještě na závody a soustředění do Španělska, Itálie a Rakouska a k tomu se připravuje na maturitu na Střední zdravotnické škole v Ústí nad Labem. A tak je osmnáctiletá Věrka z ústeckého oddílu judo PROSPORT Teplice doslova v jednom kole. Oblíbenému judu se věnuje deset let a sportovní kariéru má ještě před sebou. 
Milého setkání na radnici v Teplicích se zúčastnili náměstkyně primátora Radka Růžičková, která dívku nominovala, a trenér Václav Prokeš, jenž je na svou mladou svěřenkyni náležitě pyšný. Čtenářskou anketu Osobnost roku 2017 Ústeckého kraje pořádaly již posedmé noviny METROPOL a Skupina ČEZ.

 

Zdroj: Český Metropol

Další informace a fotografie naleznete na stránkách jejího trenéra Václava Prokeše.