Horní menu

Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Domů > Škola > Poděkování > Poděkování - MŠ Fráni Šrámka, Teplice

Poděkování - MŠ Fráni Šrámka, Teplice



Datum konání:
25.3.2019

Vážená paní ředitelko,
 
od listopadu 2018 jsem byla v kontaktu s vyučující Mgr. Alenou Vekrbauerovou. Předmětem jednání byla příprava návštěvy zoubkové víly v naší mateřské školce. 
 
Paní učitelku jsem kontaktovala po předchozí výborné zkušenosti ze stejného vystoupení v roce 2017. Vaše studentka tehdy pro děti předvedla nádherný výstup, kterak a proč pečovat o dutinu ústní. 
 
Letos, po příjemné emailové komunikaci a precizní přípravě, k nám studentky 12.2. a 19.2.2019 opět zavítaly. Šlo o zoubkovou vílu Lenku a její pomocnici Kamilku. 
 
V úterý 12.2. proběhlo vše bez problémů, ovšem následující týden se vyskytla nečekaná komplikace. Třídy musely být spojeny a tím se navýšil počet dětí. Podmínky pro výstup tak byly daleko náročnější. S uznáním musím říci, že děvčata po oba dny pracovala velice profesionálně a předvedla vynikající výkony pro všechny skupiny dětí. Ty byly nadšeny. Zapojily se všechny. Dokonce i takové, které obvykle příliš nekomunikují.
 
Chování i přístup obou děvčat byl naprosto profesionální i při jednání s ostatními učitelkami. Debata se vedla na téma péče o zoubky nás dospělých. 
 
Paní ředitelko, chci touto cestou poděkovat Vám, paní učitelce Vekrbauerové a zvláště pak studentkám Lence a Kamilce za spolupráci. Vysoce hodnotím jejich profesionální, milý, naprosto přirozený a uvolněný výstup.
 
Je úžasné, co v přípravě studentů vaše škola dokáže. Pokud pracují vaše studentky takto i v praxi, nemusí se nikdo obávat prohlídky u zubního lékaře.
 
Srdečně Vás zdravím a děkuji.   

 

Bc. Marie Chaberová, učitelka

MŠ Fráni Šrámka, Teplice