Horní menu

Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Domů > Škola > Poděkování > Poděkování - Tyflocentrum Ústí nad Labem

Poděkování - Tyflocentrum Ústí nad Labem



Datum konání:
6.3.2019

Vážená paní ředitelko,

 
dovolte mi, abych Vám touto cestou mnohokrát poděkovala za realizaci akce první pomoci pro naše nevidomé klienty.
 
Paní Vekrbauerová to měla se studenty úžasně připravené. Byli velmi milí a ochotní. Klienti jsou z jejich přístupu nadšeni. Bylo to pro ně opravdu užitečné. Většina z nich si měla poprvé v životě možnost vše osahat a vyzkoušet. 
 
Budeme velmi rádi za možnost další spolupráce s vaší školou.
 
Přejeme mnoho zdaru při výuce studentů.
 
 
S pozdravem 

Petra Honzátková
Fundraiser
TyfloCentrum Ústí nad Labem, o.p.s.

 

FOTOGRAFIE

 

Dodatek od Mgr. Vekrbauerové:

Děkujeme za velmi pěkné hodnocení. Jsme rádi, že se akce povedla. Tyto aktivity vnímáme jako potřebné a prospěšné. V tomto případě proběhlo setkání našich záchranářů a nevidomých spoluobčanů na půdě školy, v budově Moskevská. Cílem byly ukázky a nácvik toho, jak zachránit lidský život pomocí srdeční masáže. Odbornou stránku zajišťovali studenti prvního ročníku oboru Diplomovaný zdravotnický záchranář. Naši hosté se aktivně zapojili. Vedle těchto činností došlo i na vzájemné propojení a popovídání si zdravých, vidících, mladých kluků a holek s lidmi, ke kterým osud tak příznivý nebyl. 

V učebně jsme měli i dva psy. Musím říci, že celé naše setkání bylo úžasně přirozené, jako by se všichni už dávno znali. Z mého pohledu bylo také dojemné. Myslím, že více není co dodávat. Snad jen to, že jsem měla z našich studentů velikou radost.

 

Další ohlasy, včetně fotografií, najdete v našem Školním zpravodaji.